info@huvex-expertise.be
Gratis alarmnummer: 0800 621 87

Elektrische schade

Jaarlijks veroorzaken blikseminslagen voor miljoenen euro’s schade aan elektrische apparaten in huis. Daarnaast geeft een blikseminslag vaak ook schade aan je huis.

Bliksem gaat meestal gepaard met onweer, waardoor je bijvoorbeeld ook met stormschades te maken krijgt. Wil je meer weten over wat je verzekeringen vergoeden bij stormschade?

HUVEX Expertise bij elektrische- of bliksemschade

HUVEX Expertise is een onafhankelijk expertisekantoor en staat enkel ten dienste van de verzekerde. Voorkom problemen met de verzekering en schakel direct na schade ons in als uw eigen deskundige onafhankelijk expert. Uit ervaring merken wij dat er regelmatig dure goederen vergeten worden bij het indienen van bliksemschade.

Heeft u elektrische- of bliksemschade?

Neem contact op met HUVEX EXPERTISE

Actief in heel vlaanderen!

Contact

info@huvex-expertise.be
0800 621 87

Contacteer ons

Onze schade experts zetten zich maximaal voor u in

24/7 bereikbaar

HUVEX Expertise weet dat een snelle en effectieve reactie van groot belang is. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

100% onafhankelijk

HUVEX Expertise is een volledig onafhankelijk expertise bureau. Wij verdedigen uw rechten direct na de schade en blijven u bijstaan totdat er overeenstemming is met uw verzekering over de hoogte van de schade.

Deskundig

HUVEX Expertise
We zullen nauwlettend nagaan of uw claim alle vorderingen omvat die uw verzekeringspolis toelaat. Wij onderhandelen met de aangestelde expert en van de maatschappij om voor u de vergoeding te bekomen waar u recht op heeft.

Actief in heel vlaanderen

HUVEX Expertise behartigt uw rechten voor schadegevallen van elke woon- en brandverzekering die door vergunde Belgische verzekerings- maatschappijen.

Wij regelen uw maximale schadevergoeding

Heeft u er twijfels bij dat de expert van uw verzekeraar alle schade wel volledig en correct inschat?
De standaard brandpolis bepaalt dat u een tegenexpertise mag vragen. U mag die tegenexpert zelf kiezen, terwijl het uw verzekeraar is die hem moet betalen. U betaalt helemaal niets.

Contacteer ons

HUVEX Expertise
HUVEX GCV
Aardeweg 1 Bus 2
3582 Koersel-Beringen

Tel.nummer: 0800 621 87

info@huvex-expertise.be
www.huvex-expertise.be

Algemene voorwaarden

Disclaimer
Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw mailadres en ontvang nieuws en tips via onze nieuwsbrief.

All right reserved huvex-expertise.be 2019 / Webdesign by Ozalith.be