info@huvex-expertise.be
Gratis alarmnummer: 0800 621 87

Inbraakschade

Na een diefstal of inbraak in uw woning bent u vaak uw waardevolle spullen kwijt en is er meestal schade aan uw woning toegebracht. Doe meteen aangifte bij de politie. Nadat u uw inbraakschade of diefstal heeft aangegeven bij de verzekering, verwacht u dat uw verzekering de schade vergoedt.

HUVEX Expertise bij een inbraakschade

Bij een diefstal beperkt de schade zich niet tot de aankoopprijs van de gestolen voorwerpen. Er is vaak extra schade aan de woning, zoals bijvoorbeeld de sloten van uw buitendeur, kapotte ramen enz...

Het komt vaak voor dat uw verzekering de schade niet maximaal wil vergoeden, waardoor u kunt achterblijven met een groot financieel verlies. Wat met de prijs van juwelen? Schakel daarom een tegenexpert van HUVEX Expertise in. Wanneer u ons inschakelt levert onze bijstand u financieel bijna altijd meer op. Onze dienstverlening is gedekt in uw polis en is daarom veelal gratis.

Heeft u inbraakschade?

Neem contact op met HUVEX EXPERTISE

Actief in heel vlaanderen!

Contact

info@huvex-expertise.be
0800 621 87

Contacteer ons

Onze schade experts zetten zich maximaal voor u in

24/7 bereikbaar

HUVEX Expertise weet dat een snelle en effectieve reactie van groot belang is. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

100% onafhankelijk

HUVEX Expertise is een volledig onafhankelijk expertise bureau. Wij verdedigen uw rechten direct na de schade en blijven u bijstaan totdat er overeenstemming is met uw verzekering over de hoogte van de schade.

Deskundig

HUVEX Expertise
We zullen nauwlettend nagaan of uw claim alle vorderingen omvat die uw verzekeringspolis toelaat. Wij onderhandelen met de aangestelde expert en van de maatschappij om voor u de vergoeding te bekomen waar u recht op heeft.

Actief in heel vlaanderen

HUVEX Expertise behartigt uw rechten voor schadegevallen van elke woon- en brandverzekering die door vergunde Belgische verzekerings- maatschappijen.

Wij regelen uw maximale schadevergoeding

Heeft u er twijfels bij dat de expert van uw verzekeraar alle schade wel volledig en correct inschat?
De standaard brandpolis bepaalt dat u een tegenexpertise mag vragen. U mag die tegenexpert zelf kiezen, terwijl het uw verzekeraar is die hem moet betalen. U betaalt helemaal niets.

Contacteer ons

HUVEX Expertise
HUVEX GCV
Aardeweg 1 Bus 2
3582 Koersel-Beringen

Tel.nummer: 0800 621 87

info@huvex-expertise.be
www.huvex-expertise.be

Algemene voorwaarden

Disclaimer
Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw mailadres en ontvang nieuws en tips via onze nieuwsbrief.

All right reserved huvex-expertise.be 2019 / Webdesign by Ozalith.be