info@huvex-expertise.be
Gratis alarmnummer: 0800 621 87

Brandschade

De gevolgen van een brand kunnen enorm zijn. Vaak kunt u niet meer in uw eigen huis wonen vanwege de brand-, water- en roetschade. Is de schade van enige omvang, dan heeft u nog voldoende andere zorgen aan het hoofd. U meent misschien een redelijk voorstel te krijgen en stelt later pas vast dat de raming onvoldoende begroot werd…

HUVEX Expertise bij een brandschade

De afwikkeling van een brand is een zaak van deskundigen. Voor de leek is het vaak ondoenbaar een juiste kijk op de omvang van de schade te krijgen. Om bij een brandschade toch uw maximale schadevergoeding uitbetaald te krijgen wil HUVEX Expertise u hierbij van dienst zijn. Wij zijn hierin gespecialiseerd en u heeft op dat moment wel andere dingen aan uw hoofd.

Heeft u brandschade?

Neem contact op met HUVEX EXPERTISE

Actief in heel vlaanderen!

Contact

info@huvex-expertise.be
0800 621 87

Contacteer ons

Onze schade experts zetten zich maximaal voor u in

24/7 bereikbaar

HUVEX Expertise weet dat een snelle en effectieve reactie van groot belang is. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

100% onafhankelijk

HUVEX Expertise is een volledig onafhankelijk expertise bureau. Wij verdedigen uw rechten direct na de schade en blijven u bijstaan totdat er overeenstemming is met uw verzekering over de hoogte van de schade.

Deskundig

HUVEX Expertise
We zullen nauwlettend nagaan of uw claim alle vorderingen omvat die uw verzekeringspolis toelaat. Wij onderhandelen met de aangestelde expert en van de maatschappij om voor u de vergoeding te bekomen waar u recht op heeft.

Actief in heel vlaanderen

HUVEX Expertise behartigt uw rechten voor schadegevallen van elke woon- en brandverzekering die door vergunde Belgische verzekerings- maatschappijen.

Wij regelen uw maximale schadevergoeding

Heeft u er twijfels bij dat de expert van uw verzekeraar alle schade wel volledig en correct inschat?
De standaard brandpolis bepaalt dat u een tegenexpertise mag vragen. U mag die tegenexpert zelf kiezen, terwijl het uw verzekeraar is die hem moet betalen. U betaalt helemaal niets.

Contacteer ons

HUVEX Expertise
HUVEX GCV
Aardeweg 1 Bus 2
3582 Koersel-Beringen

Tel.nummer: 0800 621 87

info@huvex-expertise.be
www.huvex-expertise.be

Algemene voorwaarden

Disclaimer
Algemene voorwaarden

Nieuwsbrief

Laat hieronder uw mailadres en ontvang nieuws en tips via onze nieuwsbrief.

All right reserved huvex-expertise.be 2019 / Webdesign by Ozalith.be